(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

 

Οι λέξεις γάμος – νυφικό αποτελούν έννοιες ταυτόσημες, καθώς από το νυφικό φόρεμα ξεκινάνε όλα τα όνειρα των μικρών κοριτσιών. Αυτό είναι το πιο πολυπόθητο φόρεμα που θα φορέσετε ποτέ, αν όχι το ακριβότερο, τότε από τα ακριβότερα ρούχα που θα βάλετε επάνω σας, και γι’αυτό θα κάνετε την μεγαλύτερη και καλύτερη έρευνα αγοράς στην ζωή σας. Οφείλετε να διαθέσετε χρόνο βλέποντας οίκους νυφικών, είτε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, σε επιδείξεις μόδας ή στον έντυπο τύπο ή ακόμα και να ρωτήστε κάποιες φίλες σας εάν τυχόν έχουν παντρευτεί νωρίτερα από εσάς, για καταστήματα που πήγαν και μείνανε ικανοποιημένες, και ας μην αγοράσανε αναγκαστικά από εκεί. Πώς θα καταλήξετε στο πιο σημαντικό φόρεμα της ζωής σας;

Πώς θα βρείτε για τον γάμο σας νυφικό..

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε, γι’αυτό και να ξεκινήσετε την όλη έρευνα αρκετά νωρίτερα από την ημέρα του γάμου σας. Η αναζήτηση για τον γάμο νυφικά είναι μια πολύ όμορφη και ευχάριστη διαδικασία που μπορείτε άνετα να ευχαριστηθείτε για αρκετό καιρό πριν την τελική ημερομηνία γάμου σας. Αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να υπολογίζεται ότι και ο κάθε οίκος χρειάζεται από 2 μήνες έως και 5 μήνες κάποιες φορές, για το ράψιμο του νυφικού, οπότε προβλέψτε να έχετε χρόνο ως τον γάμο σας. Οριοθετήστε το διαθέσιμο οικονομικό πλαίσιο που έχετε, ιδίως αν προέρχεται από την πλευρά του γαμπρού. Μην αμελήσετε ότι δεν είναι μόνο το νυφικό αλλά και τα παπούτσια, τα παρανυφάκια, και άλλα αξεσουάρ που ίσως θα χρειαστείτε. Μπορείτε εάν θέλετε να εξοικονομήστε, κάποια χρήματα ενοικιάζοντας το νυφικό σας. Να είστε όμως προετοιμασμένες γιατί αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα ατελιέ, και πολύ περισσότερο όχι σε όλα τα σχέδια που μπορεί να έχει ένας οίκος νυφικών.

Δοκιμάζοντας για το γάμο νυφικά..

Βρήκατε τα υποψήφια για το γάμο νυφικά και τώρα τι πρέπει να προσέξετε; Όταν δοκιμάζεται ένα νυφικό πρέπει να δίνεται βάση σε μερικά σημαντικά θέματα ώστε να αξιολογήσετε αν πραγματικά σας ταιριάζει και εφαρμόζει σωστά πάνω σας:

  • Προσπαθήστε να αναπνέετε κανονικά μέσα σε αυτό. Μην κρατάτε την αναπνοή σας, κινηθείτε ελεύθερα, καθίστε, κάνετε ότι χορεύεται και γενικά δοκιμάστε ότι θα κάνατε και το βράδυ στον γάμο σας.
  • Να έχετε κάποιο δικό σας πρόσωπο μαζί σας. Είναι καλό να έχετε πάντα μαζί σας την μητέρα σας ή κάποιο άλλο κοντινό σας πρόσωπο που θα έχετε την άνεση, και εσείς και εκείνο, να σχολιάσετε χωρίς ντροπές αλλά και να δεχτείτε τα τυχόν καλοπροαίρετα σχόλιά τους. Ξέρετε ήδη τι ταιριάζει στο σώμα σας, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε κάποιο πολύ διαφορετικό στυλ από αυτό που συνήθως θα διαλέγατε, αλλά μην ριψοκινδυνέψτε με κάτι που δεν νιώθετε άνετα.
  • Προσπαθήστε να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε κάθε νυφικό ξεχωριστά. Ιδίως σε αυτά τα 2 που σας αρέσουν περισσότερο από όλα. Δοκιμάστε τα ξανά και ξανά, ο γάμος σας δεν είναι απλά ένα πάρτι, είναι από της σημαντικότερες στιγμές στην ζωή σας, οπότε αν χρειαστεί να κλείσετε ξανά ραντεβού ή ακόμα βγάλτε μερικές φωτογραφίες, για να θυμάστε τι είδατε και πού. Πρέπει να μην ντρέπεστε να ρωτάτε κάθε τι που δεν γνωρίζεται ή που δεν είσαστε σίγουρες.
  • Συμβουλευτείτε τον οργανωτή του γάμου σας. Ο οργανωτής γάμου, με επίκεντρο εσάς, προσπαθεί να επιλέξει αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα σας αλλά και σε αυτά που έχετε προ-συνεννοηθεί. Ο οργανωτής γάμου συνήθως γνωρίζει τους περισσότερους οίκους νυφικών του εξωτερικού αλλά και Σχεδιαστές μόδας της Ελλάδος και μπορεί να σας προτείνει λύσεις προσιτές και καλαίσθητες, στα μέτρα σας πάντα.

Η οργανώτρια γάμου σας προτείνει

Μαρίτα ΠούλουΜάθετε πώς να επιλέξετε για τον γάμο νυφικά στην υπηρεσία μας “Οργάνωση γάμου".

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle