(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

 

Η φωτογραφία γάμου αποτελεί την καλύτερη ανάμνηση από την ωραιότερη στιγμή στη ζωή σας. Προϋπόθεση είναι να παρέχεται από κάποιον που σέβεται και κατανοεί αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, και τις αντιμετωπίζει ανάλογα. Όλες οι προετοιμασίες του γάμου μπορεί να είναι κουραστικές και χρονοβόρες αλλά όταν έρθει η μέρα του γάμου σας, οφείλετε στον εαυτό σας να την ζήσετε και να την απολαύσετε. Η χαρά, η συγκίνηση, όλα τα συναισθήματα ευτυχίας θα σας κατακλύζουν όλη μέρα αλλά δυστυχώς αυτές οι 6-7 ώρες του γάμου σας, θα περάσουν τόσο γρήγορο όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, και το μόνο που θα απομείνει σε εσάς για να κοιτάτε ξανά και ξανά και για να απολαμβάνετε μια ζωή, θα είναι οι φωτογραφίες και το video του γάμου σας. Τι πρέπει να προσέξετε λοιπόν, πριν πάρετε την απόφαση για το ποιος θα είναι ο φωτογράφος σας;

Πως επιλέγω τον φωτογράφο για τον γάμου μου..

Κατ’αρχήν για να επιλέξετε ποιος θα αναλάβει τη φωτογραφία γάμου αλλά και το βίντεο γάμου σας, θα πρέπει να κάνετε μια έρευνα στα περιοδικά ή ακόμα καλύτερα στο internet για να δείτε τα site με τις δουλειές των φωτογράφων. Μάθετε μερικά πράγματα γι’αυτούς, όπως το βιογραφικό τους, που συνήθως όλοι έχουν στην ιστοσελίδα τους ή σε κάποιον χώρο δικτύωσης όπως είναι το Facebook. Δείτε το ύφος τους μέσα από τις φωτογραφίες που θα έχουν σίγουρα αναρτημένες.

Ας δούμε όμως, λίγο πιο προσεχτικά, τι είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα φωτογράφο:

  • Η εμπειρία και οι σπουδές τους. Κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες στο portfolio τους, και προσπαθήστε να δείτε εάν σας αρέσει ή όχι το στυλ που έχουν. Να θυμάστε ότι στα site μπαίνουν πάντα οι καλύτερες φωτογραφίες από τον κάθε επαγγελματία, οπότε προσέξτε καλά αν σας αρέσει το στυλ και το ύφος του καθενός πριν κλείσετε ραντεβού.
  • Ξεχωρίστε τους 3 καλύτερους που σας αρέσουν για να κλείσετε ραντεβού μαζί τους. Σημαντικό είναι ότι όταν πάρετε πρώτη φορά, να πείτε ποια ημερομηνία είναι ο γάμος σας έτσι ώστε αν είναι κλεισμένος ο φωτογράφος να μην ταλαιπωρηθείτε και χάσετε χρόνο στο ραντεβού ή ακόμα χειρότερα μην «στριμώξουν» τον γάμο σας μεταξύ άλλων ζευγαριών.
  • Να γνωρίζετε τα θέματα που θέλετε να συζητήσετε, πριν πάτε στο ραντεβού.
  • Να ακούτε με προσοχή και να κάνετε ερωτήσεις. Ζητήστε να δείτε δείγματα της δουλειάς τους από άλλους γάμους. Επίσης εάν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στον γάμο σας όπως, αν γίνεται σε νησί ή αν έχετε το παραδοσιακό κρεβάτι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πείτε το ώστε να δείτε εάν θα μπορούσατε να φτιάξετε κάποιο πακέτο – πρόγραμμα γύρω από τις δικές σας ανάγκες.
  • Να ξέρετε πόσοι άνθρωποι θα έρθουν στην Εκκλησία και πόσοι στην δεξίωση. Δηλαδή, πόσοι cameramen και φωτογράφοι θα καλύψουν το γεγονός.
  • Να είσαστε αναλυτικοί στο χρονοδιάγραμμα που θέλετε να ακολουθηθεί.
  • Ακούστε τα πακέτα που θα σας προτείνουν και μην αποφασίσετε εκείνη την στιγμή. Καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας, να γυρίστε σπίτι σας, να σκεφτείτε καλά το τι είναι πιο σημαντικό και απαραίτητο σε εσάς, (περισσότερες φωτογραφίες, ψηφιακό album ή όχι, video, φωτογράφηση την επόμενη μέρα-on location, και τόσα άλλα) και αφού έχετε επισκεφτεί όσους θέλετε, μπορείτε να αποφασίσετε με σιγουριά.

H φωτογραφία γάμου με την Sensyle..

Γνωρίζοντας όλα τις βασικές παραμέτρους για να επιλέξετε τον άνθρωπο που θα τραβήξει φωτογραφία & video για τον γάμο σας, είστε έτοιμοι να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα αποθανατίσει τις πιο σημαντικές σας στιγμές. Η SenSyle μέσα από τα 7 χρόνια λειτουργίας της, έχοντας συνεργαστεί με μια μεγάλη γκάμα φωτογράφων, έχουμε ξεχωρίσει και προτείνουμε συγκεκριμένους ανθρώπους με εμπειρία και άποψη στον χώρο. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει την δική του ματιά στο θέμα πόζας-σκηνής-καρέ και φωτογραφίας.

Η οργανώτρια γάμου σας προτείνει

Μαρίτα ΠούλουΜάθετε πώς να επιλέξετε την ιδανική φωτογραφία γάμου στην υπηρεσία μας “Οργάνωση γάμου".

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle