(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

1 Creative Director & Wedding Planner

Με δυο λόγια…και κάτι!

Εδώ και 4 χρόνια σχεδόν.. μαμά, δύο υπέροχων ζουζουνιών που μπορώ όλη μέρα να έχω στην αγκαλιά μου! Ο μεγάλος είναι ο βοηθός στην καθημερινότητα μου αλλά θα μπορούσα να τον κρατάω αγκαλιά ΌΛΗ μέρα μέσα στο δικό μας Teepee με μεγάλη μου χαρά! Η μικρή είναι η τρελοζουζούνα μου που όλη μέρα μπορεί να χαλάει αλλά και να κατακτεί τον κόσμο όλο! Αγαπώ σαν τρελή τα 2 μας σκυλιά που είναι κομμάτι της οικογένειάς μας στην SenSyle! Ένα αξιαγάπητο Husky και ένας μοναδικός κύριος που έτρεχε στα νιάτα του για κηνύγι! Δημιούργησα την SenSyle με πολύ προσπάθεια και την έχω κρατήσει πανω απ’όλα με πολύ αγάπη γιατι όταν μου αναθέσουν μία εκδήλωση, πλεόν είναι δική μου και πρέπει να ανεβάσω τον πήχη! Λατρεύω όσο τίποτα άλλο το να ψάχνω μέρα..αλλά ιδίως νύχτα… την μία και μοναδική super ιδέα που θα δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό σε κάθε event. Είτε είναι γάμος, είτε βάπτιση πρέπει να σχεδιάσω και να σκεφτώ κάτι κοντά στον χαρακτήρα της νυφούλας, της μανούλας που με έχει εμπειστευθεί με το όνειρο του σχεδιασμού της δικής της μοναδικής ημέρας! Δεν είναι κανένας “πελάτης” για μένα, κάθε άνθρωπος που γνωρίζω γίνεται μία καινούργια γνωριμία που πρέπει να εξερευνήσω και πανω απ’ολα..να ανακαλύψω, αλλά και να κατακτήσω! Τίποτα όμως δεν θα γινότανε χωρίς το μοναδικό SenSyle TEAM που έχουμε δημιουργήσει. Κάθε ένας συνάδελφος μου, είναι φίλος μου, είναι οικογένεια μου και όλοι δίνουν σε κάθε event to 1000% του εαυτού σας και αυτό αξίζει όχι μόνο την αγάπη μου αλλά και την ευγνωμοσύνη μου που όντας ομάδα, συνγχρονιζόμαστε, στηρίζουμε κάθε event, γελάμε και πάνω απ’όλα περνάμε ειλικρινά καλά σε κάθε σημείο κι αν βρεθούμε, είτε στην αγαπημένη μας Αθήνα, είτε σε κάποιο όμορφο και ξεχασμένο μας νησάκι!!! Ομάδα = Οικογένεια! Και δεν θα μπορούσα να παραλείψω, κλείνοντας, τον έναν και μοναδικό σύζυγο, σύντροφο και αγαπημένο μου που όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο με προσέχει αλλά πάνω απ’όλα βοηθάει με έμπρακτο τρόπο σε κάθε event με τις γνώσεις του ως Μηχανολόγος, επί της υλοποίησης όλων των μεγαλειωδών μου ιδεών! Είναι πάντα εκεί διπλα μου και γεμάτος υπομονή για τις ατελείωτες..ώρες που καταναλώνω στο τηλέφωνω μου…με τις νυφούλες μου αλλά και στο μοναδικό Instagram που τόσο αγαπώ!

Με πολλά λόγια…! (για όποιον έχει χρόνο!)

Η Μαρίτα Πούλου μετά από τα πρώτα χρόνια ενασχόλησής της ως Graphic Designer, και Υπεύθυνη Ατελιέ για εταιρεία διοργάνωση Διεθνών & Επαγγελματικών Εκθέσεων, επικέντρωσε την προσοχή της στην διακόσμηση. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα 3 χρόνων, απέκτησε μεγάλα ονόματα αθηναϊκών καταστημάτων και βιτρινών στο πελατολόγιο της. Το 2006 μετά από εκτεταμένη έρευνα, επικέντρωσε όλη της την προσοχή στην δημιουργία του δικού της γραφείου Διοργάνωσης Εκδηλώσεων & Διακόσμησης, το οποίο και ονόμασε, SenSyle (σύμπτυξη της φράσης “Sense of Style”).

Στα δύο κι όλας πρώτα χρόνια, λειτουργίας του γραφείου, η Μαρίτα κατάφερε να αναδείξει την SenSyle ως ένα από τα πρώτα γραφεία συνολικής διοργάνωσης γάμων. Η πολυπλοκότητα του project αυτού είχε πολλές προκλήσεις να κερδίσει. Όμως πολύ σύντομα κατάφερε να επικοινωνήσει με τους πελάτες τις Υπηρεσίες της SenSyle, και έμπρακτα να σχεδιάζει άψογες πολύπλευρες εκδηλώσεις. Εκτός από γάμους ασχολείται με βαπτίσεις, event και ευφάνταστα πάρτι για μικρά παιδάκια. Η εμπειρία της με την διακόσμηση και η γνωριμία της με την αγορά και τους προμηθευτές, την έχει εφοδιάσει με την ικανότητα να μπορεί να προτείνει μόνο τους καλύτερους προμηθευτές ανάλογα των αναγκών του ζευγαριού.

Η παράλληλη δράση της στο ChoreoTheatro της Nέας Υόρκης, με την αδελφή της Ειρήνα, από το 2007, αποδείχτηκε μία από τις καλύτερες εμπειρίες, για την διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων σχετικά με τον χορό και το θέαμα. Σύντομα και οι δύο αναγνώρισαν τον μοναδικό τρόπο όπου θα ένωναν τις δυνάμεις τους και θα προχωρούσαν σε μία νέα εποχή με το νέο τους γραφείο στην Νέα Υόρκη για την διευκόλυνση των Ελλήνων του εξωτερικού να διοργανώσουν τον ιδανικό γάμο των ονείρων τους στην Ελλάδα.

Η ίδια σχεδιάζει και επιμελείται τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία κάθε εκδήλωσης, με έμφαση στο Theme Concept Design, την κατανόηση των χρωμάτων, και ανάλογα τις απαιτήσεις των ζευγαριών. Η προσοχή της επικεντρώνεται στην πραγματοποίηση του οράματος των πελατών της, όπως ακριβώς της ζητείται, ξεκινώντας από την εκ του μηδενός σχεδιάσει όσο μικρού ή μεγάλου event πρόκειται. Είναι απόλυτα οργανωτική και με τον χαρακτήρα της κερδίζει και τους πιο…αυστηρούς πελάτες. Οι οργανωτικές της δυνατότητες και η παράλληλη παρακολούθηση πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα, είναι από τα δυνατά της στοιχεία όπου την κάνουν εξαιρετικά προσεκτική σε κάθε λεπτομέρεια. Από την διακόσμηση έως το πολύπλοκο χρονοδιάγραμμα ενός destination γάμου, όλα είναι άψογα συντονισμένα και όλοι έχουν την δυνατότητα να χαρούν κάθε πτυχή της εκδήλωσης χωρίς άγχος και στρες.

Lead Event Planner0

Η Ειρήνα Πούλου, είναι η αντιπρόσωπος της SenSyle για τα ζευγάρια, με τόπο διαμονής το εξωτερικό. Είναι διακεκριμένη χορογράφος και designer στην Νέα Υόρκη, όπου και διαμένει. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στις Τέχνες έχει αποκτήσει το δικό της στυλ στην αισθητική των πραγμάτων. Η αγάπη της για την χορογραφία και η ενασχόλησή της 15 χρόνια πλέον, με αυτήν, την ανέδειξε ως μία χορογράφο με πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό της. Η ενασχόλησή της παράλληλα με την διακόσμηση και αρχιτεκτονική κτιρίων την παρέσυρε από τον χορό και την κίνηση, στην έννοια της διακόσμησης, στην θεωρία των χρωμάτων και στο design θεματικών χώρων ανάλογα τις απαιτήσεις των πελατών της κάθε φορά. Από το 2004 η κύρια ενασχόλησή της ήταν η οργάνωση και διαχείριση του strategic marketing partnerships και design στο ChoreoTheatro της Νέας Υόρκης.

Η επαφή με πελάτες από πολύπλευρα και διαφορετικά επίπεδα στους τομείς της δουλειάς της, απέδειξαν τις ικανότητες του επικοινωνιακού χαρακτήρα της ως προσόν για την συμβουλευτική και πραγματική βοήθεια στα πρώτα βήματα σχεδιασμού ενός γάμου, των ζευγαριών. Η χαρά και το πάθος της με το οποίο αντιμετωπίζει κάθε γάμο ώς ένα μοναδικό και ξεχωριστό γεγονός έχει αποδειχθεί το υπόβαθρο για το καλύτερο ξεκίνημα της διοργάνωσης κάθε γάμου. Η εμπειρία της στην διοργάνωση γάμων από απόσταση σε συνδυασμό με το υπόβαθρό της στις Τέχνες, την έχει μετατρέψει σε ειδική στο να διευκολύνει σε κάθε βήμα του σχεδιασμού και να ισορροπεί ανάμεσα στο άψογο στυλ και στο οικονομικό πλαίσιο που της έχει δοθεί.

Ο κατεξοχήν τομέας της είναι η πρώτη επαφή με τα ζευγάρια, η συζήτηση και επεξήγηση των υπηρεσιών της SenSyle και ο ορθός προσανατολισμός προς το καταλληλότερο μέρος όπου θα φιλοξενηθεί ο εκάστοτε γάμος. Ειδικεύεται σε Destination Weddings ελληνικών νησιών & στην Αθήνα. (Αττική, Ύδρα, Τζιά, Σίφνος, Άνδρος, κ.α.) Αυτό, θέτει τις βάσεις για τον άψογο συντονισμό και το σωστό χρονοδιάγραμμα που επ’ακολουθηθεί, σε σχέση με κάθε εκδήλωση και τις απαιτήσεις των ζευγαριών. Η διαδρομή της μέσα από το design και τα μονοπάτια του, την έχουν οδηγήσει στην εξαιρετική αντίληψη των αναγκών ενός γάμου. Ενώ η πολυτάλαντη πλευρά του χαρακτήρα της κερδίζει πάντα τα ζευγάρια, με συνέπεια απέναντί τους.

 

Out Team… SenSyle Team!

Η ομάδα της SenSyle αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, χωρίς απαραίτητα να προέρχονται από τον κλάδο της Διακόσμησης ή του Management. Άνθρωποι με εκλεπτισμένο γούστο, με οργανωτικές ικανότητες, άνθρωποι με “έξω καρδιά” χαρακτήρα, κοινωνικοί, ευγενικοί αλλά πάνω απ’όλα ικανοί να φέρουν εις πέρας ότι έχουμε αναλάβει, όσο μακρυά ή δυσπρόσιτα ή δυσκολίες και ιδιαιτερότητες καθε event έχει.

Είναι η αλήθεια ότι όταν στήνουμε στους 40+ βαθμούς καταμεσήμερο…ή όταν καίει ο ήλιος και εμείς εξυπηρετούμε ένα refreshment stand σε κάποιο ξωκκλήσι και δεν υπάρει πουθενά σκιά..ή ακόμα και όταν βρέχει… όταν έχουμε ξυπνήσει στις 5 το χάραμα.. ή όταν φτάνουμε στο γραφείο μας για να ξεφορτώσουμε και πλέον έχει ξημερώσει ξανά… ένα πράγμα δείχνει την αγαπή της ομάδας για αυτό που κάνει, και αυτό είναι το χαμόγελο με το οποίο αντιμετωπίζει πάντα όλες τις καταστάσεις!

Μήνες σχεδιαμού, ώρες στησίματος, και μόνο μερικά λεπτά για να τα “κατεδαφίσουμε” όλα!

Όμως ένα είναι σίγουρο και κοινό μας μυστικό…. Όταν βλέπεις τα πρόσωπα, τις εκφράσεις και τα συναισθήματα των ζευγαριών να σου μιλάνε με τέτοια λογια καλοσυνάτα, με αγάπη και με εκτίμηση για αυτό που χτίσαμε για εκείνους..τότε και μόνο τότε… γεμίζει το μυαλό μας και η καρδιά μας με ικανοποίηση και συναισθήματα περηφάνιας για την δουλειά μας!!! Τότε όλα αξίζουν, τότε όλα ολοκληρώνονται!

Κάνουμε αυτό που αγάπαμε..και το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε με αυτοπεποίθηση από τα δικά σας σχόλια!

Ευχόμαστε να σας γνωρίσουμε και να σχεδιάσουμε και για εσάς εκείνη την ημέρα που ονειρεύεστε!

 


Translation

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle