(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

sumatraNewΜία βάπτιση συνήθως επακολουθεί ενός γάμου, όπου ήδη έχουν ξοδευτεί αρκετά χρήματα για την δεξίωση αυτού. Ή ενδεχομένως να είναι και η δεύτερη ή τρίτη βάπτιση μίας οικογένεια που έχει κι άλλα παιδάκια. Πολλές φορές έχουμε δεχτεί τηλεφωνήματα με ποικίλες ερωτήσεις, σχετικά με την φιλοξενία catering έξω από την Εκκλησία με σκοπό την οργάνωσή του και για όλους εσάς, η απάντησή μας…

Το πρώτο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι οι Ιεροί Ναοί όπου δέχονται να φιλοξενήσουν εδέσματα στον προαύλιο χώρο τους είναι πολύ λίγοι. Δυστυχώς οι περισσότεροι Ναοί είναι αρνητικοί σε τέτοιου είδους προτάσεις. Πρέπει να ψάξετε λοιπόν για Εκκλησίες και ξωκλήσια όπου να σας επιτρέπουν το σχετικό catering στον προαύλιο χώρο τους.

Το δεύτερο και σημαντικό στοιχείο είναι να έχετε προαποφασίσει εάν θέλετε οι καλεσμένοι σας να έχουν κάπου να κάτσουν ή αν θέλετε να είναι καθαρά ένα είδος πάρτι ή συγκέντρωσης έξω από την Εκκλησία. Πολλές φορές επειδή υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες και ηλικιωμένα άτομα πρέπει να προβλεφθεί η δυνατότητα του να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι μεγαλύτεροι χωρίς να ταλαιπωρηθούν, ιδίως αν σχεδιάζεται μία βάπτιση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τρίτον και βασικό, είναι το τι έχετε υπόψιν σας για το φαγητό. Ένας μπουφές μπορεί να έχει πολύ εκλεπτυσμένο finger food ή να προσφέρει μικρά snacks. Μπορεί ακόμα να είναι μία θεματική πρόταση εδεσμάτων διεθνής κουζίνας, όπως π.χ. κινέζικο ή μεξικάνικο. Μπορεί να προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα ή να είναι όσο πλούσιος θέλετε. Πρέπει λοιπόν πρώτα εσείς να έχετε σκεφτεί τον τύπο του μπουφέ που επιθυμείτε, αναλόγως πάντα και σε συνάρτηση, με το τι είσαστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Στόχος πάντα, είναι να βρείτε μία οικονομικότερη λύση από το να οργανώσετε μία δεξίωση και όχι να χαλάσετε ένα σωρό χρήματα!

Τέταρτον, μην ξεχνάτε τα αναψυκτικά!!! Δεν είναι λίγες οι φορές όπου τα ζευγάρια επικεντρώνουν όλο το ενδιαφέρον τους στα φαγητά και έχουν ξεχάσει να υπολογίσουν το απαραίτητο νερό, αναψυκτικά ή και χυμούς για τους καλεσμένους τους. Εμείς έχουμε ξεχωριστές προτάσεις ακόμα και μόνο για Lemonade Stand ή Refreshments Stands στην Εκκλησία με υπέροχες διακοσμητικές λύσεις που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας!

Η SenSyle μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με αξιόλογα, πιστοποιημένα Catering μπορεί να σας προτείνει λύσεις και προτάσεις για μπουφέ Βάπτισης. Τα μενού που έχουμε είναι μόνο ενδεικτικά και αλλαγές ή τροποποιήσεις είναι σαφέστατα εφικτές και ενδείκνυνται ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Θέλοντας να είμαστε ευέλικτοι και να δίνουμε γρήγορες αλλά εγγυημένες και αξιόπιστες λύσεις στις δικές σας ανάγκες, μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις μπουφέ με πλήρη μενού από 15 ευρώ το άτομο. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, τον στολισμό, την διακόσμηση και την επιμέλεια της ημέρας εκείνης ώστε να σας παραδώσουμε ένα άψογο αποτέλεσμα, όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι η βάπτισή που θέλετε να οργανώσετε για το δικό σας μωράκι!

 

 

Photo Credits:
Tore EVENT FURNISHING – www.tore.gr

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle