(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

Η διοργάνωση του γάμου μας έγινε ουσιαστικά μέσω e-mail και 2 meetings..
Aκόμα θυμάμαι το άγχος όταν 4 μήνες πριν το μόνο που ξέραμε ήταν ο χώρος..
Τι να πρωτογράψω σκέφτομαι..
Γνωρίσαμε τη Μαρίτα μέσω της σελίδας της sensyle και από τη πρώτη κιόλας τηλεφωνική επικοινωνία μας κέρδισε ο τρόπος που μας προσέγγισε :
Alithinos, human,υπομονετικός στο τι είχαμε να πούμε ή να ζητήσουμε, με τη διακριτικότητα που πια λίγοι άνθρωποι διαθέτουν σήμερα..Έτσι προχωρήσαμε,μη πιστεύοντας ότι μας περιμένουν και καλύτερα..
Each communication was full of surprises and friendly disposition,warm,who had nothing to do with the impersonal,με το τυπικό.
Η άψογη οργάνωση σκέψης και οι πολύ όμορφες ιδέες αυτής της κοπέλας μας εντυπωσίασαν από το πρώτο κι όλας e-mail και προσωπικά σαν νύφη είπα από μέσα μου..’’Θα είναι αλήθεια τόσο μαγικά..’’Δε θα σας κρύψω λοιπόν ότι η ημέρα του γάμου μας ήταν μακράν ,μακράν..πιο μαγική από ο,what we dreamed!!!!!!Without any exaggeration..
Ακούσαμε τα πιο θερμά σχόλια από ΟΛΟΥΣ τόσο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ,όσο και σχεδόν ένα μήνα μετά να μας τηλεφωνούν για να μας πουν ότι ήταν ίσως ο πιο ωραίος γάμος που πήγαν ποτέ!
The elegance,detail,superbly color combination,coordination of everything.. λες και κάποιο χέρι ήταν πάντα εκεί τη κατάλληλη στιγμή,gave a picture story.
This girl is always smiling, tireless,persistent,patient and flawless, but consummate professional!!
Εμείς την ευχαριστούμε θερμά μέσα από τη καρδιά μας που έκανε την ημέρα του γάμου μας ένα περίπατο στο όνειρο και ανυπομονούμε να μας δώσει τις καινούργιες της ιδέες για τη βάφτιση της μπεμπούλα μας!!

Orestis & Natasha – 27.07.2013

11 + 6 =

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle