(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

Ο γάμος σας για το 2017, ξεκινάει τώρα!

Βήμα 1 ~ Δέκα σημεία για να ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας!

  • 1. ΕΠΟΧΗ ~ Aποφασίστε την εποχή που θέλετε να γίνει γάμος σας. Άνοιξη-Καλοκαίρι ή Φθινόπωρο-Χειμώνας.
  • 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ~ Αποφασίστε την ημέρα που θέλετε να ξεκινήσει η κοινή σας ζωή. Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
  • 3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ~ Σκεφτείτε πόσους συγγενείς και φίλους, θέλετε στο πλάι σας. Πόσο διευρυμένος θα είναι ο κύκλος των καλεσμένων σας από την πλευρά σας, αλλά και από την πλευρά των γονιών σας!
  • 4. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ~ Που θα ήταν το ιδανικό σκηνικό για το Μυστήριο του γάμου σας? Σε επιβλητικό Ιερό Ναό στο κέντρο της Αθήνας? Σε κάποιο παραδοσιακό ξωκλήσι στην ακροθαλασσιά με θέα και το αεράκι στα μαλλιά σας? ή σε μία μικρή, γραφική εκκλησούλα σε ένα καταπράσινο κτήμα, πλαισιωμένο με ρομαντισμό και ατμοσφαιρικό στήσιμο χώρου στα μέτρα σας?
  • 5. ΔΕΞΙΩΣΗ ~ Πολυχώρος, κτήμα, roof garden ξενοδοχείου, ειδικοί χώροι, λίμνη, μουσείο ή στον Λυκαβηττό?
  • 6. ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ~ Βρείτε τα χρώματα που θα σας συνοδέψουν στην ολοκλήρωση της διακόσμησης και του συνολικού ύφους που θα έχει η ημέρα του γάμου σας.
  • 7. ΣΤΥΛ ~ Ύφος & στυλ. Θέλετε έναν επίσημο γάμο σε στυλ Black-Tie ή ένα γαμήλιο πάρτι στην παραλία?
  • 8. BUDGET ~ Ορίστε το οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλετε να κινηθείτε. Βάλτε τα όριά σας!
  • 9. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ~ Αποφασίστε αν θέλετε να προσλάβετε διοργάνωτρια γάμου για να σας βοηθήσει κατά την οργάνωση του γάμου σας. Συμβουλευτείτε τους “6 λόγους για να προσλάβετε την Διοργανώτρια γάμου”
  • 10. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ~ Επιλέξτε 3 προτεραιότητες που δεν θέλετε με τίποτα να αλλάξετε, να παραποιήσετε ή να συμβιβαστείτε!

Βήμα 2 ~ Έξι σημεία για να επιλέξετε την κατάλληλη παλέτα χρωμάτων του γάμου σας!

Η παλέτα χρωμάτων που θα επιλέξετε για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας πρέπει να επιλεχθεί με…σοφία! Θα σας συνοδέψει για 6, 8 ή και 12 μήνες καθ όλη την προετοιμασία του γάμου σας και σε κάθε εκδοχή του! Κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες για αυτή την ημέρα, μήνες πριν και οφείλετε όλα να έχουν αποφασιστεί και επιλεχθεί με σιγουριά, με αποφασιστικότητα και με κομψότητα. Τι όμως είναι αυτό που παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή??

  • 1. ΧΩΡΟΙ ~ Ένας γάμος διαδραματίζεται για 5-6 ώρες στον δεξιακό χώρο και για άλλη 1.5-2 ώρες στην Εκκλησία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην παίζουν ρόλο αυτοί οι 2 καθοριστικοί χώροι. Το ύφος της Εκκλησίας και το design του κτήματος ή του δεξιακού πολυχώρου είναι αυτά που σας προσδιορίζουν εξαρχής το ύφος μίας γαμήλιας εκδήλωσης.
  • 2. ΕΠΟΧΗ ~ Υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον ανά εποχή. Τον χειμώνα, π.χ. η υφή των χρωμάτων και οι αποχρώσεις είναι πιο σκούρες, πιο βαριά και πιο έντονα. Μας αρέσει ένα έντονο κόκκινο να το δούμε σε απόλυτη αντίθεση με το λευκό τον Δεκέμβριο ενώ το καλοκαίρι μπορεί να το θεωρήσουμε…ότι μας”κουράζει”.
  • 3. ΑΝΘΗ ~ Ενώ η Ελλάδα είναι από τις χώρες με πολύ καλό κλίμα και μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, δυστυχώς δεν μπορούμε 365 μέρες τον χρόνο να βρούμε όλα τα είδη και σε όλες τις αποχρώσεις. Παρ’ότι η μεγαλύτερες παραγγελίες για έναν γάμο γίνονται κατευθείαν από την Ολλανδία, το είδος των λουλουδιών που θα επιλέξουμε παίζει καθοριστικό ρόλο σε συνδυασμό πάντα με τον μήνα και την εποχή που το αναζητάμε.
  • 4. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ~ Η συμμετοχή του γαμπρού και των κουμπάρων. Η παλέτα χρωμάτων προσαρμόζεται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό σε πάρα πολλούς τομείς. Αυτό άμεσα σημαίνει ότι ακόμα και ο αντρικός πληθυσμός σε έναν γάμο πρέπει να την ενστερνιστούν σε ανάλογο (μεγαλύτερο ή μικρότερο) ποσοστό. Στο εξωτερικό τα ζευγάρια πλέον χρησιμοποιούν κατά κόρον τις παλέτες και στα αξεσουάρ των αντρών. Πρέπει να έχετε διευκρινήση λοιπόν πόσο θέλει η γαμπρός να συμμετέχει σε αυτό ή προτειμάει τα πράγματα απλά και άσπρα-μαύρα.
  • 5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ~ Το γούστο σας και οι επιλογές σας. Από εσάς εξαρτάτε το πόσο χρώμα, το τι χρώμα και το τι συνδυασμός θα επιλεχθεί τελικά για τον γάμο σας. Μπορεί εμείς να σας πούμε το σωστό ή να σας κατευθύνουμε προς μία κατεύθυνση σε σχέση με την ορθότητα και την ισορροπία των χρωμάτων αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα επιλέξουμε εμείς για εσάς…! Θα σας παρουσιάσουμε χρωματικές παλέτες που να ταιριάζουν στα γούστα σας και μαζί θα αποφασίσοσυμε την καταλληλότερη για εσάς.
  • 6. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ~ Προσπάθεια δική σας. Είναι το πιο σημαντικό από ότι γράψαμε μέχρι τώρα! Πρέπει πρώτα εσείς η Νύφη και ο Γαμπρός να διατηρήσεται, να αναπτύξεται και να καλεστείτε να δώσετε λύσεις στις συγκεκριμένες αποχρώσεις που θ αέχουμε επιλέξει μαζί. Εμείς με την εμπειρία μας και μέσω των συνεργατών μας έχουμε μία πληθώρα επιλογών σε υλικά, ίδέες αλλά και λύσεις για να ταιριάξουν σε κάθε επιλογή. Εσείς όμως τελικά θα είσαστε αυτοί που την ημέρα του γάμου σας θα υποστηρίξεται και θα δώσετε πνοή στο όλο στήσιμο και στο στυλ που θα έχουμε δημιουργήσει!

Βήμα 3 ~ Συμπληρώστε την φόρμα!

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα βρεθείτε σε 5 λεπτά ένα βήμα πιο κοντά στον σχεδιασμό του δικού σας γάμου! Θα σας αποστείλουμε το “ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΑΜΟΥ”, για τον διαχωρισμό των εργασιών που πρέπει να επιμεληθείτε κατά την προετοιμασία του. Εάν και εφόσον επιθυμείτε Wedding Planner, μπορείτε να κλείσετε άμεσα ένα ραντεβού μαζί μας, για να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό της πιο όμορφης ημέρα της ζωής σας!

 

Συμπληρώστε Τη Φόρμα

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle