(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

 

1.Πόσο νωρίτερα πρέπει ένα ζευγάρι να αποτανθεί στην SenSyle για την διοργάνωση του γάμου του;

Ο μέσος όρος προετοιμασίας ενός γάμου, ορίζεται στον έναν χρόνο (10 με 12 μήνες πριν). Ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να υπαγορεύει το “πρέπει”. Αν π.χ. ένα ζευγάρι αποφασίσει τον Φεβρουάριο ότι τον Ιούλιο θέλει να παντρευτεί ή ακόμα νωρίτερα τον Μάιο, είναι εφικτό. Η διαφορά είναι ότι θα υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοί. Μπορεί να μην βρίσκετε η μέρα και η ώρα που επιθυμεί το ζευγάρι στην Εκκλησία ή ο ιδανικός δεξιακός χώρος την ημερομηνία που έχουν διαλέξει, να έχει ήδη κλειστή. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι εφικτό. Ο ένας χρόνος νωρίτερα ορίζεται ως ο ιδανικός χρόνος προετοιμασίας, χωρίς άγχος και με πλήρη έλεγχο της κατάστασης.

2.Τι πρέπει να γνωρίζω πριν κλείσω ραντεβού;

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί έχει σκεφτεί, συνήθως το πότε, και κάποιες πιθανές ημερομηνίες που θα ήθελε. Υυπάρχουν 8 θέματα που θα ήταν ιδανικό να έχετε ήδη αποφασίσει αλλά ακόμα και αν δεν έχετε τις απαντήσεις σε όλα αυτά καλό θα ήταν να έχει υπάρξει μία σχετική συζήτηση ανάμεσα στο ζευγάρι και ανάλογα και με τις οικογένειες ως προς το που θα θέλανε να γίνει ο γάμος (Εκκλησία και δεξίωση). Σε εξειδικευμένες περιπτώσεις όπου το ζευγάρι θέλει να παντρευτεί σε νησί ή στην επαρχία θα πρέπει να έχει ήδη προαποφασιστεί. Σημαντικό είναι να γνωρίζεται και να έχετε θέσει το δικό σας όριο στο Budget σας ώστε να γνωρίζετε πρώτα απ’όλα εσείς μέχρι που είσαστε διατεθειμένοι να φτάσετε. Με αυτά θα μπορέσουμε να σας κατευθύνουμε αλλά και να καταλάβουμε τα θέλω σας και να δημιουργήσουμε λίγο-λίγο το στυλ του γάμου σας.

3.Τι μπορώ να φέρω μαζί μου στη πρώτη συνάντηση, για να ξεκινήσει η οργάνωση του γάμου μας;

Είναι καλό να έχετε ήδη κάνει μία σχετική έρευνα στο τι υπάρχει εκεί έξω. Αν έχετε ήδη δει κάποιο νυφικό, προσκλητήριο, διακόσμηση ή ακόμα και κάποια φωτογραφία design με χρώματα τα οποία θα σας άρεσαν για τον γάμο σας, φέρτε τα μαζί σας. Η έρευνα πάντα βοηθάει. Και εσάς γιατί βλέπετε τι υπάρχει στον χώρο την συγκεκριμένη περίοδο που ξεκινάτε την οργάνωση του δικού σας γάμου, και εμάς για να κατανοήσουμε το στυλ σας και να σας βοηθήσουμε όσο το περισσότερο γίνεται καλύτερα στην σχεδίαση του γάμου σας.

4.Πρέπει να ξέρω ακριβώς τι χρειάζομαι πριν αποτανθώ στην SenSyle, ή μπορούμε να διευκρινίσουμε μαζί κάποια πράγματα;

Πολλές φορές πάνω στην συζήτηση, θα το δείτε και έμπρακτα, προκύπτουν αρκετά θέματα που δεν θα έχετε σκεφτεί. Ένας γάμος αποτελείται από πολλά επιμέρους κομμάτια και πολλές λεπτομέρειες. Γι’αυτό είμαστε εδώ! Για να τα λύσουμε και να βάλουμε σε μία σειρά όσα χρειάζεστε να ξέρετε και να αποφασίσετε. Εμείς με την δική μας μεθοδολογία σας αναλύουμε διεξοδικά ότι πρέπει να ξέρετε και σιγά-σιγά χτίζουμε όσα χρειάζεστε. Δεν θέλουμε ούτε να σας επιβαρύνουμε ούτε να σας προσθέσουμε περισσότερο άγχος. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θέλετε να αναλάβουμε εμείς και ποια θέλετε να αναλάβετε εσείς. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό ή τίποτα που δεν θα μάθετε!

5.Προσφέρεται κάποιου είδους πακέτα οργάνωσης;

Δυστυχώς επειδή η διοργάνωση ενός γάμου έχει πολλούς επιμέρους τομείς που δεν τους θέλουν/χρειάζονται όλα τα ζευγάρια, δεν υπάρχουν έτοιμα πακέτα. Κάθε ζευγάρι χωριστά μετά το πρώτο μας ραντεβού, και ανάλογα τις ανάγκες του, λαμβάνει αναλυτική προσφορά με όσα χρειάζεται. Για τα ζευγάρια που διαμένουν στο εξωτερικό και μόνο, λόγο της ιδιαιτερότητας της απόστασης και επειδή λίγο-πολύ οι ανάγκες σας είναι πιο ομαδοποιημένες, υπάρχουν πακέτα που μπορούν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, να ενημερωθείτε. Και πάλι όμως δεν είναι standard τιμές, μπορούν να γίνουν αλλαγές αναλόγως των αναγκών.

6.Ποια είναι η διαδικασία “κλεισίματος” για την ημέρα του γάμου με την SenSyle;

Η σύνηθες διαδικασία είναι καταρχήν να επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω email ή τηλεφώνου για να κλείσουμε ένα ραντεβού όπου θα γνωριστούμε από κοντά. Στο 1ο μας ραντεβού συζητάμε τις λεπτομέρειες και βάζουμε κάποιες βάσεις σε αυτά που και εσείς ενδεχομένως έχετε στο μυαλό σας. Θα σας παρουσιάσουμε πλούσιο υλικό μέσα από το πορτοφόλιo μας με δουλειές μας και με υλικό από τις τελευταίες τάσεις που έχουν θεσπιστεί. Θα συζητήσουμε αναλυτικά το στυλ που θέλετε να δώσετε και τις ανάγκες που ενδεχομένως υπάρχουν ανάλογα τις ιδιαιτερότητες κάθε ζευγαριού. Και θα σας αναλύσουμε τον τρόπο που δουλεύουμε και τον τρόπο συνεργασίας μας. Φεύγοντας από εμάς θα έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο για την σειρά όσον πρέπει να γίνουν και θα γνωρίζετε τι χρειάζεστε και τι θα σας προσφέρει η SenSyle. Μετά από 2 έως 4 ημέρες λαμβάνεται την προσφορά μας και αφού συζητηθούν οι λεπτομέρειες, και συμφωνηθούν υπογράφεται ένα Ιδιωτικό Συμφωνητικό μεταξύ μας για την Ανάθεση της Διοργάνωσης του Γάμου σας. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να δοθεί και μια προκαταβολή που θα έχουμε ήδη συμφωνήσει για το κλείσιμο της ημερομηνίας. Από εδώ και πέρα ξεκινάει η διαδικασία οργάνωσης του γάμου σας!

7. Xρεώνεται το πρώτο ραντεβού με την SenSyle;

Σαφέστατα και δεν χρεώνεται το ραντεβού μας. Είναι μία πρώτη γνωριμία μεταξύ μας. Για την SenSyle η επικοινωνία και η ” καλή χημεία” είναι κάτι πολύ σημαντικό στο οποίο στηρίζεται η συνεργασία μας. Η διοργανώτρια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας, τους μήνες της διοργάνωσης του γάμου σας, και είναι ένας άνθρωπος που σχεδόν καθημερινά μπορεί να μιλάτε. Οπότε σαφέστατα πρέπει και σε εσάς να ταιριάζει, να είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος που θα μπορείτε να συνεννοηθείτε και να επικοινωνήσετε..

8. Αν ενδιαφέρομαι για κομμάτι οργάνωσης, όπως είναι η διακόσμηση ή προσκλητήρια μπορείτε να μου παρέχετε μόνο αυτά που με ενδιαφέρουν;

Η SenSyle γι’αυτό και δεν έχει έτοιμα πακέτα. Είμαστε ευέλικτοι και μπορούμε να προσφέρουμε είτε εξ’ολοκλήρου διοργάνωση ενός γάμου, είτε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε συγκεκριμένους τομείς, ανάλογα τις ανάγκες σας. Εσείς επιλέγεται αυτό που ταιριάζει σε εσάς!

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle