(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

Προσκλήσεις & Μπομπονιέρες Βάπτισης

“Δημιουργία θεματικών διακόσμηση για τα παιδιά σας, με εφαρμογές στην βάπτιση μπομπονιέρες και προσκλήσεις”
Προσκλήσεις και εύνοιες για την βάπτιση του μωρού σας πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο; κάτι έξω από τα συνηθισμένα και την τοποθέτηση με τη διακόσμηση της εκκλησίας, η αίθουσα υποδοχής και πάνω απ 'όλα την τοποθέτηση με τη διακόσμηση του τραπεζιού όπου οι εύνοιες βάπτιση και λιχουδιές που διατίθενται. Ρίξτε μια ματιά σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς και το αγγελούδι σας.

Επιλέγοντας προσκλήσεις & μπομπονιέρες

Σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει και με γάμους, βάπτισης προσκλήσεις μπορεί να είναι τόσο παιχνιδιάρικο όσο θέλετε να το κάνουν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζωντανή, όμορφος, ζωηρά χρώματα. Σκίτσα, κλιπ, χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια ή παραδοσιακά παραμύθια. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κάτι τυποποιημένο ή κλασικό. Αυτό που απαιτείται είναι η φαντασία σας, την πρωτοτυπία σας, και τεχνογνωσίας για τις ιδέες σας για να υλοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε προσκλήσεις με όμορφη, έκτακτη ευνοεί βάπτισης, κατασκευασμένο από όλα τα είδη των υλικών, όπως χαρτί, βαμβάκι, Πλέξιγκλας, ξύλινα ή μεταλλικά ευνοεί βάπτιση. Σχέδια γεμάτη φρεσκάδα, σφύζει από ζωή όπως ακριβώς θα θέλατε βάπτιση του παιδιού σας να είναι!
Εμείς στην SenSyle, κατανόηση της μοναδικότητας της ημέρας για τους γονείς, σχεδιασμό εντυπωσιακές και πρωτότυπες δημιουργίες. Επιδιώκουμε να καλύψει κάθε πτυχή της ανάγκες σας και να προτείνει λύσεις για εσάς, οι οποίες είναι εφικτές, εντός οικονομικά όρια, χωρίς υπερβολές. Έχουμε σχεδιάσει τα προϊόντα και εφαρμογές για όλες τις απαιτήσεις. Προτείνουμε συνολικά πακέτα με ένα κοινό θέμα και εφαρμογές για την βάπτιση κερί, το κουτί, το σύνολο του πετρελαίου και οι βάπτιση πινέζες των μαρτύρων. Προτείνουμε επίσης ειδική, μεμονωμένες μικρότερες εφαρμογές, όπως κώνους καραμέλα, δαχτυλίδια πετσέτα, σουβέρ ή χαλάκια, αναμνήσεις, αυτοκόλλητα, βιβλία επιθυμία, νερό ή κρασί ετικέτες, διακόσμηση για cachepots, ή ακόμα και φωτογραφίες σε καμβά με το όνομα του μικρού μωρού σας! Έχουμε, επίσης, διακοσμητικές λύσεις για το τραπέζι επιδόρπιο, και "κουφέτα" λύσεις για cookies, κέικ κύπελλο, γλυκά και ζαχαρωτά. Υφάσματα και κατασκευές από χαρτί ή μπαλόνια, φουσκωτά παιχνίδια, γεμάτος ζωντάνια για τους μικρούς μας φίλους.
Συγχρόνως, έχοντας επίγνωση της σημασίας των βάπτιση του μωρού σας, και τη μεγάλη επιθυμία όλων των μητέρων να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για αγγελούδια τους, προτείνουμε ένα εναλλακτικό τρόπο συνεργασίας. Αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από το να σας που συμμετέχουν στην πράξη, στο βαθμό που θέλετε να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, ή τις εύνοιες βάπτιση, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε! Πιστεύουμε ότι απαιτείται ακόμη και αν την κατάλληλη καθοδήγηση και συμβουλές από ειδικούς στον τομέα, δεν υπάρχει ανάγκη για προσωπική επαφή των μητέρων να λείπει!

Η τιμή του σχεδιαστή βάπτισης

Το «Προσκλήσεις και χάρες" υπηρεσία, εκτός από το σχεδιασμό και τη δημιουργία των προσκλήσεων και ευνοεί βάπτιση, περιλαμβάνει επίσης το σχεδιασμό ειδικά δώρα και τη διακόσμηση των τραπεζιών σας, με ομοιόμορφο θέματα υπέρ. Δημιουργούμε διακοσμήσεις για σας με το δικό σας θέμα, ή τη δική σας ιδέα από το μηδέν. Επιλέξτε ένα θέμα και να έρθει να συζητήσει μαζί μας το πώς θα μπορούσαμε να αναπτύξουν, εφαρμόσουν και να δημιουργήσετε ό, τι έχετε φανταστεί από την αρχή, έτσι ώστε να έρχεται στη ζωή. Καινοτόμες ιδέες, καθοδηγείται από αισθητική, η οποία μπορεί να γίνει διακοσμητικές λεπτομέρειες ή μικρά δώρα, αναμνηστικά για τους καλεσμένους σας.

Επιλέγοντας προσκλήσεις & μπομπονιέρες σε 3 βήματα
Τι πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων

 • Η ημερομηνία της βάπτισης του μωρού σας
 • Τον προϋπολογισμό σας για το ηλεκτρονικό σχεδιασμό
 • Ο αριθμός των καλεσμένων σας

Η Planner θα:

 • Να σας δείξει δείγματα των προσκλήσεων και τις χάρες
 • Ρυθμίστε το σχεδιασμό της έννοιας Βάπτισης. (Προσκλήσεις, Βιβλία Wish κλπ.)
 • Για τη διακόσμηση της εκκλησίας και τη διακόσμηση με λουλούδια.
 • Σχεδιασμός της έννοιας Βάπτισης. (Προσκλήσεις, Βιβλία Wish κλπ.)
 • Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά όπως κλόουν.
 • Διακόσμηση Venue.
 • Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά όπως κλόουν.
 • Φουσκωτά παιχνίδια & event με εξειδικευμένους ανθρώπους με στολές στο Θέμα της Βάπτισης.
 • Μπαλόνια & κατασκευές.

Τηλεφωνήστε μας στο 00306944630199 | Skype | Συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω Contect
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle