(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

Προφίλ

Εκδήλωση σχεδιασμός & σχεδιασμός…

SenSyle είναι ένα από τα πρώτα γραφεία στον τομέα των οργανισμών εκδήλωση στην Ελλάδα. Κύριος στόχος μας είναι η πλήρης γάμου & Βάπτισης. Αναλαμβάνουμε την αναζήτηση για τη δεξίωση και την εκκλησία από την αρχή, καθώς επίσης και η σύνθεση του διακοσμητικές λεπτομέρειες, Μπομπονιέρες, προσκλήσεις, διακόσμηση λουλουδιών και όλα τα μικρά στοιχεία που θέτουν τη συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε έργο, τοποθετούμε την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία και να σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία της αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με ένα οργανωμένο σχέδιο!

Με passionι

Πραγματικό πάθος μας είναι η προσπάθειά μας να βρούμε και να προωθήσει το προσωπικό ύφος του κάθε ζευγαριού; να δημιουργήσει ένα γάμο ή βάπτιση ενός, το οποίο θα σας αντιπροσωπεύσει μοναδικά. Θα έχει το στυλ σας, γεύση και προσωπικότητα σε αυτό.

Τοποθεσίες…

Οργανώνουμε κυρίως εκδηλώσεις στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, στα νησιά και στις απομακρυσμένες περιοχές, ανάλογα με το πού θα καλούνται να το πράξουν. Μπορούμε να προτείνουμε γραφικά εκκλησάκια σε όλες τις γωνιές του την όμορφη Ελλάδα μας. Συνεργαζόμαστε με πολλά κτήματα, Ειδικοί χώροι, ξενοδοχεία, και ο κατάλογος μας ανανεώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή κάλυψη που χρειάζεστε.

Άψογη διαδικασία ...

SenSyle αναλαμβάνει να καθοδηγήσει και να κατευθύνουν σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την πρώτη συνάντηση με τον Μαρίτα (Διοργανωτής γάμου), μπορείτε να πάρετε μια λεπτομερή παρουσίαση των λύσεων και προτάσεις μας για εσάς, με τη δημιουργία του κατάλληλου σχεδίου. Σας συνοδεύουμε με τις συναντήσεις έχουμε προγραμματίσει για εσάς (με βάση τις προσωπικές σας προϋπολογισμό και σύμφωνα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στην εκδήλωσή σας) έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε χώρους υποδοχής και εκκλησίες. Εμείς, έτσι, εξασφαλίσει τις υπηρεσίες οι διαχειριστές αυτών των τόπων θα σας προσφέρουμε, και θα συντονίζει τη σωστή ομάδα, η οποία πρέπει να σας περιβάλλουν για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Ο στόχος μας είναι ότι στο τέλος θα ικανοποιήσει πλήρως τη γεύση του ζευγαριού και ότι θα παραδώσει πάντα μια άψογη αποτέλεσμα, υψηλής αισθητικής, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Μια καλή συμβουλή ...

Η νύφη και ο γαμπρός, ή οι γονείς του μωρού δεν έφυγε ποτέ χωρίς ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται, εκτός από τους; ένα άτομο που έχει μια σοβαρή άποψη και πραγματικές συμβουλές, που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις τους και που τους εξοικονομεί τελικά χρόνο και χρήμα από τα όρια που είχαν θέσει. Δουλεύουμε όλο το εικοσιτετράωρο, να διασφαλίσει ότι κάθε μία από τις επιθυμίες σας έρχεται αλήθεια, στο ύφος του γάμου σας.

Βρείτε αυτό που ονειρεύεστε

Σας προσκαλούμε να ελέγχουν επισταμένως μας Υπηρεσίες , γκαλερί μας , τι οι πελάτες μας είπαν για εμάς, και σας περιμένουμε για να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Είμαστε εδώ για να ρυθμίσετε το σχεδιασμό του γάμου σας σε στερεά θεμέλια. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι, Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τις υπάρχουσες επιλογές!

“Σταδιοποίηση ένα συμβάν μπορεί να είναι αρκετά μια τέχνη.. Ο τόπος και η ρύθμιση είναι η σκηνή, η οικοδέσποινα, ο σκηνοθέτης.”

Πρέστον Baily

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle