(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

Θεματική διακόσμηση για τα μικρά σας, με εφαρμογές

Τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες για το μωράκι σας πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο. Κάτι ξεχωριστό και ταιριαστό στην διακόσμηση του χώρου της Εκκλησίας και της δεξίωσης. Ανάλογα το θέμα που έχετε επιλέξει για το προσκλητήριο, προσαρμόστε με πρωτότυπο τρόπο και τις μπομπονιέρες.

Επιλέγοντας προσκλητήρια & μπομπονιέρες

Σε αντίθεση με όσα ισχύουν στον γάμο, τα προσκλητήρια της βάπτισης μπορούν να έχουν όσο παιχνιδιάρικο ύφος θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζωηρά αλλά και έντονα χρώματα. Σχέδια χαρακτηριστικά (ανεμόμυλοι, μουστάκι, κορώνα, και τόσα άλλα), σκίτσα και ζωγραφιές χειροποίητες, χαρακτήρες από Cartoon ή παραδοσιακά παραμύθια. Δεν χρειάζεται να είναι τίποτα τυποποιημένο ή κλασσικό. Αυτό που απαιτείται, είναι η φαντασία σας να είναι ελεύθερη. Προσπαθήστε να συνδυάσετε τα προσκλητήρια με όμορφες μπομπονιέρες ξεχωριστές. Η γκάμα των υλικών, πλέον που αποτελούν τις μπομπονιέρες έχουν διευρυνθεί πάρα πολύ. Όπως είναι μπομπονιέρες χάρτινες (σε σχέδιο σακουλάκι, γαλατάκια, πεταλούδας, αυτοκινητάκι, x-box, κ.α.), υφασμάτινες & βαμβακερές με ένα πλήθος πολύχρωμων patterns στα υφάσματα, Plexi -glass, ξύλινες ή μεταλλικές, πουγκιά λινάτσας, πρωτότυπα stick με σχέδια και τόσες άλλες ιδέες. Σχέδια γεμάτα φρεσκάδα, γεμάτα ζωή όπως θα θέλατε να είναι και η βάπτισή του παιδιού σας!

Εμείς στην SenSyle, κατανοώντας την μοναδικότητα της ημέρα για τους γονείς, σχεδιάζουμε εντυπωσιακές και πρωτότυπες δημιουργίες. Φροντίζουμε να καλύπτουμε κάθε πτυχή των αναγκών σας αλλά και να σας προτείνουμε λύσεις εφικτές, σε οικονομικά πλαίσια, χωρίς υπερβολές. Έχουμε σχεδιάσει προϊόντα και εφαρμογές για όλες τις απαιτήσεις. Προτείνουμε συνολικά πακέτα με κοινή θεματολογία και εφαρμογές στην λαμπάδα, στο κουτί, στο λαδοσέτ και στα μαρτυρικά. Αλλά και ξεχωριστές μικρότερες εφαρμογές μεμονωμένες, όπως χωνάκια ζαχαρωτών, δαχτυλίδια πετσέτας, σουπλά ή σουβέρ αναμνηστικά, αυτοκόλλητα, βιβλία ευχών, ετικέτες νερού ή κρασιού, διακόσμηση για κασπώ, ή και κάδρο καμβά με το όνομα του μικρού σας μωρού! Παράλληλα έχουμε διακοσμητικές λύσεις για το τραπέζι των γλυκών αλλά και “ζαχαρωμένες” λύσεις για μπισκοτάκια, cup cakes, γλυκάκια και marshmallows. Υφάσματα και κατασκευές, από χαρτί ή από μπαλόνια, παιχνίδια φουσκωτά, γεμάτα ζωντάνια για τους μικρούς μας φίλους που θα είναι προσκεκλημένοι.

Η αξία της διοργανώτριας στην Βάπτιση

Η υπηρεσία “Θεματική Διακόσμηση” εκτός από τον σχεδιασμό & την δημιουργία για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες της βάπτισης, περιλαμβάνει και τον σχεδιασμός ξεχωριστών δώρων αλλά και τον στολισμό των τραπεζιών σας, με ενιαία θεματολογία. Δημιουργούμε για εσάς στολισμούς στο δικό σας θέμα ή την δική σας ιδέα εκ του μηδενός. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει, και ελάτε να συζητήσουμε πως θα μπορούσαμε να το αναπτύξουμε, να το εφαρμόσουμε και να φτιάξουμε αυτό που έχετε φανταστεί από την αρχή, ώστε να πάρει ζωή. Καινοτόμες ιδέες, με γνώμονα την αισθητική, που μπορούν να αποτελέσουν διακοσμητική λεπτομέρεια ή μικρά δωράκια, ενθύμια για τους καλεσμένους σας.

Επιλογή Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες & Στολισμός σε 3 βήματα
Τι πρέπει να γνωρίζεται

 • Την ημερομηνία ή την εποχή της βάπτισης
 • Το Budget που θέλετε να διαθέσετε
 • Τον αριθμό των καλεσμένων σας
Στην συνάντησή μας: 

 • Ορίζουμε το ύφος που θέλουμε να αποδώσουμε / επιλέγουμε μία ιστορία-Θέμα.
 • Διαλέγετε χρωματική παλέτα και υλικά.
 • Καταγράφουμε το τι θα χρειαστείτε & το πως θα γίνει η εκτέλεσή τους.
Η διοργανώτρια σας προτείνει: 

 • Δείγματα σύμφωνα με αυτά που είχατε προ επιλέξει.
 • Συζήτηση ολοκληρωμένης Θεματικής Διακόσμησης, Concept Βάπτισης. (Προσκλητήρια, Βιβλίο Ευχών, Σουπλά, Χωνάκια, Εφαρμογές σε κασπώ, μπουκάλι νερού-κρασί, Ετικέτες, Αυτοκόλλητες εφαρμογές κ.α.)
 • Προτάσεις για διακόσμηση στο Θεματικό Τραπέζι με Γλυκά και Μπομπονιέρες.
 • Ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με Animater.
 • Φουσκωτά παιχνίδια & event με εξειδικευμένους ανθρώπους με στολές στο Θέμα της Βάπτισης.
 • Μπαλόνια & Κατασκευές κάθε είδους.


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Translation

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle