(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

Σχεδιασμός & οργάνωση εκδήλωσης..

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το όνομά μας προέρχεται από την σύμπτυξη της φράσης..Sense of Style, και αυτή η ξεχωριστή αίσθηση του στυλ, αναδεικνύεται σε κάθε γάμο που αναλαμβάνουμε! Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Η ιδέα ξεκίνησε το 2006, ως πρωτοπόρος τότε στον χώρο της διοργάνωσης, με την Μαρίτα να προέρχεται από τον χώρο της γραφιστικής & της διακόσμησης. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε μία συνεργασία σε πλήρη ισορροπία αξίας και αισθητικής .

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Με Μεράκι

Κάθε εκδήλωση, είναι μία ξεχωριστή ιστορία δύο ανθρώπων όπου θέλουμε να την αποδώσουμε ως μοναδική εμπειρία ζωής. Το πραγματικό μας πάθος, είναι η προσπάθεια να αποτυπώσουμε το προσωπικό στυλ κάθε ζευγαριού, αναδεικνύοντας το με μοναδικό τρόπο! Να δημιουργήσουμε έναν γάμο που μέσα από τις εικόνες και το συναίσθημα θα μείνει αξέχαστος. Θα έχει το ύφος, το γούστο και την προσωπικότητά σας μέσα σε αυτόν, δοσμένο με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Bohemian, vintage, country, elegant, chic, traditional, modern, under the moon, rustic…σε κάποια γραφική τοποθεσία της Αθήνας, στην αμμουδιά ή στα όμορφα νησιά μας.. η πρόκληση είναι ανεξαρτήτου ύφους και στυλ.. και πάντα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, αψεγάδιαστο και υψηλής αισθητικής!

Τοποθεσίες…

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις στην Αθήνα κατά κύριο λόγο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές, ανάλογα με το που θα μας ζητηθεί. Μπορούμε να προτείνουμε γραφικά ξωκλήσια σε όλες της γωνιές της όμορφης Ελλάδας μας. Συνεργαζόμαστε με πολλά κτήματα, ειδικούς χώρους, ξενοδοχεία και συνεχόμενα η λίστα μας ανανεώνεται, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή κάλυψη που χρειάζεστε.

Αψεγάδιαστη Διαδικασία…

Η SenSyle αναλαμβάνει να σας οδηγήσει και να σας προσανατολίσει προς την σωστή κατεύθυνση. Από το πρώτο  ραντεβού με την Μαρίτα (Διοργανώτρια Γάμων), γίνεται αναλυτική παρουσίαση των λύσεων αλλά και προτάσεων για εσάς, δημιουργώντας το κατάλληλο πλάνο. Σας συνοδεύουμε στα ραντεβού που έχουμε προγραμματίσει για εσάς (βάση του προσωπικού σας Budget και σε αντιστοιχία με το ύφος που θέλετε να δώσετε στην εκδήλωσή σας) για να δείτε χώρους δεξίωσης και Εκκλησίες. Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζουμε τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουν οι Υπεύθυνοι στους χώρους αυτούς, αλλά και συγχρονίζουμε την σωστή ομάδα που πρέπει να σας περιβάλλει ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα χρειαστείτε και σας τα προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρονοδιάγραμμα, πλάνο, σχέδιο αλλά και η προσωπική σας παλέτα χρωμάτων σας ακολουθούν και σας βοηθούν σε κάθε σας βήμα προς την υλοποίηση του ονειρικού σας γάμου. Στόχος μας είναι στο τέλος να ικανοποιήσουμε απόλυτα το γούστο του ζευγαριού και να παραδίδουμε πάντα ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, υψηλής αισθητικής, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Μια καλή Συμβουλή…

Η νύφη και ο γαμπρός, ή οι γονείς του μωρού, δεν μένουν ποτέ χωρίς έναν άνθρωπο που να εμπιστεύονται δίπλα τους. Έναν άνθρωπο που έχει σοβαρή άποψη και συμβουλές πραγματικές, που τους λύνει όλες τις απορίες και που τελικά τους εξοικονομεί χρόνο και χρήματα από τα όρια που εκείνοι έχουν θέσει. Δουλεύουμε “around the clock“, για να εγγυηθούμε ότι κάθε μια επιθυμία σας υλοποιείται, στο στυλ του γάμου σας.

Destination Wedding…

Για τα ζευγάρια που διαμένουν στο εξωτερικό αλλά αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή, εδώ στην Αθήνα ή σε κάποιο νησί της Ελλάδος, η SenSyle έχει τον δικό της έμπιστο άνθρωπο, την Ειρήνα στη Νέα Υόρκη, ώστε να σας λύσει τα χέρια! Η πρώτη επαφή μαζί της, προσφέρει την συνολική επεξήγηση των υπηρεσιών της SenSyle και τον ορθό προσανατολισμό προς το καταλληλότερο μέρος για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του γάμου σας. Θα σας δοθούν όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε και θα μπορέσετε να έχετε εξαρχής έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας βοηθήσει στα πρώτα κι όλας βήματα.

Βρείτε αυτό που Φιλοδοξείτε

Σας προσκαλούμε να δείτε διεξοδικά τις υπηρεσίες μας, το gallery μας, τι είπαν οι πελάτες μας για εμάς και περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Είμαστε εδώ για να θέσουμε σε γερές βάσεις την οργάνωση του δικού σας γάμου. Έστω και αν δεν είσαστε σίγουροι, εμείς θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας συμβουλέψουμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν!

“Staging an event can be quite an ART.. The venue and setting are the Stage, the Hostess, the Director.”

Preston Baily


Translation

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle