(+30) 2109633455 | (+30) 6944630199 info@sensyle.com

Destination Weddings!
Μένετε μακρυά από το σημείο που θα θέλατε ιδανικά να παντρευτείτε? Είσαστε κάτοικος του εξωτερικού αλλά πάντα το όνειρό σας ήταν να παντρευτείτε σε ένα ελληνικό νησί??! Όση απόσταση κι αν σας χωρίζει από τον ιδανικό τόπο του γάμου σας…ποτέ δεν είναι αρκετά μακρυά! Όλα γίνονται αρκεί να το πιστέψετε και να έχετε την καλή διάθεση να δημιουργήσετε κάτι το πολύ ξεχωριστό για εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας!

Η φιλοσοφία πίσω από την οργάνωση.

Η διοργάνωση ενός γάμου από απόσταση είναι σίγουρα απαιτητική. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να αποφασίσετε είναι το σημείο που θέλετε να πραγματοποιηθεί ο γάμος σας. Δεν είναι όπως ένα κτήμα όπου μπορεί να αλλάξετε γνώμη..όποια τοποθεσία κι αν επιλέξετε πρέπει να είσαστε πολύ σίγουροι για αυτό. Σκεφτείτε ποιον μήνα επιλέγετε και ξεκινήστε τουλάχιστον έναν χρόνο νωρίτερα την έρευνα και τις επαφές. Για εμάς κάθε destination wedding απαιτεί την άμεση ανάμιξη της διοργανώτριας, καθ’ότι τα θέματα που υπάρχουν για να καλυφθούν είναι πάρα πολλά. Ξενοδοχεία καλεσμένων, μεταφορές αεροπορικές/ακτοπλοϊκές, ενοικιάσεις εξοπλισμού για να δημιουργηθεί το σκηνικό που θέλετε στο ανάλογο σημείο, κάλυψη catering και διακόσμηση.. όλα πρέπει να επιμεληθούν με μεγάλη προσοχή ώστε να κυλήσουν ομαλά τις λίγες ημέρες που θα βρίσκεστε εσείς και οι φίλοι σας στο νησί για να ζήσετε ως μοναδική εμπειρία τον γάμο σας. Πρέπει να το ζήσετε και να τον απολαύσετε χωρίς άγχος και χωρίς τρέξιμο!

Ξεκινώντας την προετοιμασία του γάμου σας για κάποιο όμορφο νησί, πρέπει να ορίσετε κάποια βασικά θέματα ώστε να θέσετε σωστές προτεραιότητες. Τα βασικά θέματα είναι:

  • Αποφασίστε το μέρος που θέλετε να πραγματοποιηθεί.
  • Ορίστε για εσάς και τις οικογένειές σας το πόσο κλειστός ή ανοιχτός θα είναι ο κύκλος.
  • Το ύφος και το στυλ που σας αντιπροσωπεύει.
  • Επιλέξτε την χρωματική παλέτα που σας αντιπροσωπεύει.
  • Ορίστε το Budget που διαθέτετε.
  • Σκεφτείτε σε πόσους από τους καλεσμένους σας θα καλύψετε την διαμονή ή και τα εισιτήρια.
  • Ορίστε ποιος θα παίρνει τις τελικές αποφάσεις.
  • Αποφασίστε εάν χρειάζεστε βοήθεια για την διοργάνωση.
Έχοντας δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα, είσαστε στον σωστό δρόμο για να ξεκινήστε τον σχεδιασμό του γάμου σας. Τα θέματα και οι λεπτομέρειες που θα προκύψουν, είναι πάρα πολλά και γι’αυτό πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί αλλά και καλά ενημερωμένοι. Προσπαθήστε να είσαστε όσο πιο οργανωμένοι γίνεται!

Η αξία της διοργανώτριας γάμου.

Η σωστή σχεδίαση και ο άψογος συντονισμός, είναι οι λέξεις κλειδιά πίσω από έναν γάμο σε νησί ή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος, έχετε επιλέξει. Κάθε γάμος μακρυά από τον τόπο διαμονής του ζευγαριού είναι μία ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη πρόκληση! Δεν υπάρχει γάμος όμοιος με προηγούμενη χρονιά, και δεν θα υπάρξει γάμος όμοιος με την επόμενη. Στην SenSyle πιστεύουμε ότι κάθε ζευγάρι έχει την δική του προσωπικότητα όπου μας ορίζει και μας καθοδηγεί στην εκπλήρωση των αναγκών του. Οι γάμοι σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν έχουν σχέση με το μέγεθος τους, αλλά με το ιδιαίτερο συναίσθημα και την διαφορετικότητα που πρέπει να αποτυπωθεί σε όλες τις εκφάνσεις της εκδήλωσης!

Η ομάδα της SenSyle, με γνώμονα την εμπειρία της στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να διοργανώσει μερικούς από τους πιο ρομαντικούς και ξεχωριστούς γάμους σε διάφορα σημεία της Ελλάδος. Είτε είναι στην μακρινή Φλώρινα, είτε στην γραφική Ύδρα ή Τζιά, ή ακόμα στην ξεχωριστή Κίμωλο μπορούμε να καλύψουμε κάθε σημείο που θα μας ζητηθεί για να διοργανώσουμε έναν ολοκληρωμένο, ξεχωριστό γάμο.

Γιατί…..(?) να προσλάβετε Διοργανώτρια Γάμου εάν παντρεύεστε σε νησί ή σε απομακρυσμένη περιοχή…10 λόγοι..:

Γιατί πρέπει ο χρόνος προετοιμασίας του γάμου σας να είναι ποιοτικός και χαλαρός χρόνος και όχι γεμάτος στρες.

Για να μην χαλάσετε ώρες, ατελείωτες ψάχνοντας τον σωστό άνθρωπο…στο σωστό σημείο που χρειάζεται.

Γιατί είναι αρκετά μακρυά από εκεί που μένετε και δεν έχετε τον χρόνο να επισκεφτείτε τον χώρο.

Για να βγείτε από την δύσκολη θέση σχετικά με λεπτά ζητήματα που θα προκύψουν, σε ότι αφορά την οικογένεια και τους φίλους σας.

Για να διαμορφώσετε με καλαισθησία και επαρκώς το σημείο που θα διαμορφωθεί για την δεξίωση ή το πάρτι του γάμου σας.

Για να μην ξεχάσετε να πληρώσετε κάτι ή να μην παραβλέψετε κάτι που απαιτείται.

Για να μην ξεπεράσετε το όριο του budget Που έχετε ορίσει.

Για να υπάρχει κάποιος που θα έχει την συνολική επιμέλεια του βραδιού και να μην ανησυχείτε για το κάθε τι μικρό που πρέπει να γίνει.

Γιατί απλά δεν το έχετε ξανακάνει, και χρειάζεστε έναν επαγγελματία με εμπειρία να σταθεί στο πλάι σας να σας καταλάβει και να αναλάβει την διεκπεραίωση του σχεδιασμού, όπως ακριβώς θέλετε!

Γιατί σας αξίζει η μέρα εκείνη να είναι η πιο όμορφη στην ζωή σας και να την ζήσετε όπως σας αρμόζει.

 

 


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Translation

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Sensyle